Hälsobesök

Idag var jag hos skolsköterskan på hälsoundersökning. Det gick jätte bra. Jag mätte och vägde mig. Kollade synen, och den var bra fast egentligen har jag glasögon fast jag använder inte dom. Men jag hade som sagt bra syn ändå.

Sen fick jag fylla i papper med frågor om  hur jag mår och hur jag trivs i skolan och hemma. Om jag röker, dricker alkohol osv.


Mina naglar:)

Idag fick jag mina naglar fixade.

Så här blev resultatet:

Före



Efter



Jag blev väldigt nöjd med resultatet. Jag tycker verkligen att Marith är super duktig, för jag är hennes 6:e förlängnings modell. Och detta tog ca 3 h, och i måndags när hon gjorde mammas naglar så tog det 4,5 h. Så hon har verkligen blivit snabbare.

Blä för prov

Blä, imorgon är det kemi prov och biologi redovisning. Inge kul alls, men jag har ju något att se fram emot i alla fall. NAGLARNA:)

Mammas naglar

Idag fick mamma sina naglar fixade av Marith. Det blev väldigt bra. Sen med tanke på att hon bara gör sin praktik nu och detta är hennes tredje modell hon tränar på, så tycker jag att hon är väldigt duktig.

Här kommer en bild på naglarna:



Nu har jag bestämt mig vad jag vill göra med mina naglar. Jag vill ha en förläning med mörklila lack och vita blommor på och en liten sten (teardrop). Det tror jag blir bra.

Lägger upp för och efter bilder på onsdag ev torsdag, det beror lite på när jag kommer hem.

Foto A idag

Idag på foto kursen så framkallade vi film. Det var rätt kul.

Sen så gjorde vi bilder, kommer inte ihåg vad det hette, men vi använde oss av någon apparat med en lampa som skulle belysa ett fotopapper som vi hade under. Och på det där fotopappret så la vi olika saker på. De saker som låg på pappret blev vita medans där ljuset kom åt blev det svart.

Lägger upp dom 2 bilder jag gjorde idag.

 

 

På den första bilden ligger det en spets remsa, men det syns inte förutom en liten bil av halsbandet.

 


Salongen

Idag hjälpte jag och mamma Marit, när hon skulle upp med alla nagel saker, hylla bord mm.

Det är en del saker kvar som ska göras, den sista finishen liksom. Med blommor och lite dekorationer och så där.
Här är en bild på hur det ser ut nu, förutom växten, för den ställde vi bara dit för att se hur det blev med lite grönt.




 

Jag tyckte att det blev väldigt bra faktiskt.

Dom där trä korgarna ska sprej målas i svart och gardinerna ska klippas rätt så att det inte är en massa där nere. Gardinerna kan man dra ut så att det blir 3 paneler, så när Marit ska göra pedikyr så där hon för där.


Naglar

Näsan rinner och jag har ont i halsen. Inge kul alls.

Ska snart gå och lägga mig, så att jag orkar med morgondagen. För då ska jag med mamma till salongen så ska vi hjälpa Marit att fixa i ordning hennes "lilla hörna" där hon ska hålla hus när hon gör naglar.
På onsdag ska jag få nagel förlängning eller förstärkning, har inte bestämt mig än. Vet heller inte om jag bara ska ha en fransk manikyr eller om jag ska ha något motiv lack. Ska försöka bestämma mig innan onsdag.

RSS 2.0