Brand


Idag hade vi brandövning i skolan. Jag hade nästan på känning att det skulle      vara brandövning idag, för våran lärare hade med sig jackan och han brukar aldrig ha på/med sig den till lektionerna.

Vi var tvungna att gå till ett annat hur där vi har idrott, som ligger några minuter från skolan. Vi hade ju inte med oss jackorna så det var jätte kallt, och det snöade lite när vi gick dit. Men inte så mycket.

Nu har jag i alla fall haft brandövning på denna skola med.

Usch

Kollade precis ut genom fönstret och såg att det låg ett litet täcke med SNÖ. Usch säger jag bara, vill inte har vinter nu.

Biologi, utvecklingssamtal och film

Imorgon har jag biologi prov. Är sådär kul, eller inte alls kul med prov. Men men det måste göras även om det inte är det roligaste man vet. Men det känns väldigt skönt efter att man har gjort ett prov, för då kan man lägga det bakom sig.

Jag har även mitt första utvecklingssamtal på gymnasiet. Lite spännande men ändå inte för jag vet ju vad vi kommer prata om. Jag, eller inte bara jag utan dom ändra i klassen också, fick 3 lappar med frågor som man skulle fundera på och skriva svar till frågorna. Sen på utvecklingssamtal så går vi igenom frågorna och fyller i om det är något som fattas.

Nog om prov och utvecklingssamtal för idag. Ska kolla på film innan jag somnar. Det blir "Jag är Dina".



Är det någon som har sett den?


RSS 2.0